Tervetuloa Etelä-Suomen piirin sivuille!

Osastot kokoontuvat piirikokoukseen Loviisaan

Etelä-Suomen piirijärjestön piirikokous pidetään tänä vuonna Loviisassa 23.4. Osastot lähettävät sinne edustajansa päätämään muun muassa piirin toimintasuunnitelmasta ja budjetista. Myös muut kiinnostuneet jäsenet ovat tervetulleita kokoukseen tarkkailijoina.

Lue lisää

Tärkeitä valintoja osastojen vuosikokouksissa

Paikallisosastot pitävät taas vuosikokouksensa helmi-maaliskuussa. Katso listalta oman osastosi kokousaika ja mene mukaan! Vuosikokuksessa saat tietoa osaston toiminnasta ja suunnitelmista. Siellä valitaan osaston johtokunta ja piirikokousedustajat, ja tänä vuonna osasto voi myös ehdottaa jäseniä valtakunnallisen seuran valtuustoon.

Lue lisää

Isätyötä ja agenttiarkea - uusi hanke käynnistyi Pietarissa

Isien tukemiseksi tehdään työtä myös Venäjällä. Suomi-Venäjä-Seura aloitti vuoden alussa kaksivuotisen NGO’s and Fatherhood –hankkeen, jonka tavoitteena on vahvistaa aktiivista ja vastuullista isyyttä eri elämäntilanteissa, kuten erotilanteissa. Esimerkiksi Pietarissa puolet liitoista päättyy eroon. Hankkeen avulla tuetaan isien parissa työtä tekevien kansalaisjärjestöjen toimintaa Luoteis-Venäjän alueella.

Lue lisää

Piiri sosiaalisessa mediassa!

Etelä-Suomen piiri on mukana niin suomalaisessa kuin venäläisessä sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää