Tervetuloa Etelä-Suomen piirin sivuille!

Toimistomme on auki jälleen 31.7.

3.-28.7.2017 toimistomme on kiinni kesälomien vuoksi. Venäjän viisumia voit tietysti hakea myös kesällä helposti sähköisessä Solovisa-palvelusssamme. Valitse haluamasi viisumi, täytä hakemus ja lähetä se liitteineen osoitteeseen SoloVisa, Suomi-Venäjä-Seura, PL 146, 00141 Helsinki. Heinäkuun aikana toimitamme kaikki valmiit viisumit postiennakkona (hinta 15 €). Kiireellisissä viisumikysymyksissä voit olla yhteydessä venajaseura@solovisa.fi, 0503142021.

Viisumipalveluumme pääset täältä: http://www.venajaseura.com/matkat-ja-viisumit/viisumipalvelut/solovisa-p...

Lue lisää

Kiinnostaako Venäjä-yhteistyö? Järjestöjen työpaja 14.6.

Tervetuloa työpajaan
NGOs Building Bridges – Cooperation between NGOs in the Nordic countries and Russia  14.6.2017 Helsingissä

Työpaja tarjoaa Venäjä-yhteistyöstä kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua venäläisjärjestöjen tilanteeseen ja antaa tietoa pohjoismaisten kumppaneiden hausta ja rahoitusmahdollisuuksista.

Lue lisää

Osastot kokoontuivat piirikokoukseen Loviisaan

Etelä-Suomen piirijärjestön piirikokous pidettiin tänä vuonna Loviisassa 23.4. Osastot lähettivät sinne edustajansa päätämään muun muassa piirin toimintasuunnitelmasta ja budjetista. Tänä vuonna valittiin myös uusi piirihallitus ja Etelä-Suomen edustajat seuran valtuustoon.

Lue lisää

Hanke isätyötä tekevien järjestöjen kanssa jatkuu Pietarissa

Isien tukemiseksi tehdään työtä myös Venäjällä. Suomi-Venäjä-Seura aloitti vuoden alussa kaksivuotisen NGO’s and Fatherhood –hankkeen, jonka tavoitteena on vahvistaa aktiivista ja vastuullista isyyttä eri elämäntilanteissa, kuten erotilanteissa. Esimerkiksi Pietarissa puolet liitoista päättyy eroon. Hankkeen avulla tuetaan isien parissa työtä tekevien kansalaisjärjestöjen toimintaa Luoteis-Venäjän alueella.

Lue lisää

Piiri sosiaalisessa mediassa!

Etelä-Suomen piiri on mukana niin suomalaisessa kuin venäläisessä sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää