Länsi-Helsinki

Länsi-Helsingin osasto on menoa ja meininkiä, nojatuolimatkoja, kaalisalaattia, lauluja nuotion äärellä ja junaväliköissä. Bravuurimme ei ole korkeakulttuuritapahtumien järjestäminen, vaan viihdymme mieluiten ruohonjuuritasolla rennossa seurassa.

Osastomme syntyi vasta vuonna 2004 kolmen vanhan osaston liityttyä yhteen. Heiltä perintönä saimme neuvostoliittoseuran aikaisen osaamisen, asenteen ja kasan maatuskoja, pinssejä, puulusikoita ja muuta roinaa. Tätä ihanuutta täydennettiin nuoruuden innolla, nykyvenäjäelämyksillä ja halulla pitää hauskaa Venäjä-hengessä.

Meihin törmää kaikenlaisissa Venäjä-seuran tilaisuuksissa. Ominta toimintaa meille on kulttuurikeskus Caisassa järjestettävät omatoimimatkailijoiden Sputnik-nojatuolimatkailuillat, Venäjän tiede- ja kulttuurikeskuksessa kokoontuva venäläisten laulujen kerho sekä legendaariset neukkubileet.

Kiitos kaikille osaston aktiiveille siitä, että olette olleet mukana järjestämässä kaikkea tätä toimintaa. Ja kiitos kaikille jäsenille että olette tapahtumiin osallistumalla tehneet toiminnasta niin hauskaa!

--------------------

Liity Suomi-Venäjä-seuran jäseneksi täällä ja muista valita osastoksi Länsi-Helsinki!

--------------------

Käythän myös päivittämässä tietosi Suomi-venäjä-seuran sivuilla:

http://www.venajaseura.com/node/256

Pyrimme käyttämään sähköpostia tiedottamiseen, koska se säästää aikaa ja kuluja. Näin voimme tarjota jäsenillemme enemmän tapahtumia.

Kuva:Kristiina Ullgren