Malmi

 

 

 

 

Malmin seudun osasto on perustettu 17.10.1944 ja on näin ollen vanhin perusosasto.

Osastomme "kotipesä" on Malmin Työväentalolla, Takaniitynkuja 9 www.malmintyovaentalo.fi

Tule mukaan osallistumaan tapahtumiin ja tutustumaan osaston jäseniin. Kaikki puuhanaiset ja -miehet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan myös talkootehtäviin. Ota yhteyttä! Yhteystietoja löydät tämän saman sivuston Yhteistiedot kohdasta. Kohdassa Menneet tapahtumat on mm. ruokaohjeita.

Seuran jäsenet ovat tervetulleita kaikkien Suomi-Venäjä-Seuran osastojen tilaisuuksiin. Lue lisää kaikista seuran ja muiden osastojen tapahtumista: http://www.venajaseura.com.

 

AJANKOHTAISTA:

Perinteistä Malmin päivää vietetään lauantaina 20.5.2017. Osastomme tuo Malmitalolle yhdessä Lastenkulttuurikeskus Musikanttien kanssa venäjänkielisen Punahilkka nukketeatteriesityksen. Esitys alkaa klo 11 ja on maksuton. Esittelypöytämme on tapahtuma-alueella.

Maailma tulee jälleen kylään Helsinkiin viikonloppuna 27.-28.5.2017. Suomi-Venäjä-Seura esittäytyy alueella ja järjestää keskustelutilaisuuden. Ystävyysseurat löytyvät Mahdollisuuksien torilta Kaisaniemen puistosta.

Suomalais-ugrilaisten kansojen traditioista ja nykypäivästä kertova valokuvanäyttely ”Ajan elävä säie” käsittelee Uralilaiseen kieliperheeseen kuuluvien kansojen sukupolvien elämän jatkuvuuden teemaa. Näyttely tulee esille Malmitalon aulaan 14.-26.8.2017.

Venäjän tunnetuin kansantanssiryhmä Gzhel saapuu Suomeen ja esiintyy Helsingissä Kulttuuritalolla tiistaina 17.10 klo 19.00. Olemme varanneet esitykseen lippuja, joiden hinta on osaston jäsenille 25 € ja jäsenten ystäville ja perheenjänille 30 €. Varaukset viimeistään maanantaina 19.6. tekstiviestillä numeroon 050 3760806 tai anja.bohling@gmail.com. Tämän jälkeen voi yksittäisiä lippuja ostaa normaalihintaan Ticketmasterista www.ticketmaster.fi 0600 10 800 (1,98 €/min+pvm). Lisätietoja seuran sivuilta http://www.venajaseura.com/