Georgialainen ruokakurssi

Takaisin kalenteriin »

Ajankohta: 
07.11.2015 11:00
Tapahtumapaikka: 
Louhentie 3

Järjestämme 14. kerran suositun ”venäläisen” ruoan kurssin yhteistyössä Yhtenäiskoulun vanhempainyhdistyksen kanssa Yhtenäiskoulun kotitaloudenluokassa.

Ohjaaja: Kirsi Viljaalan Suomalais-venäläisestä koulusta.

Ensin kuulemme taustatietoja ja opastusta päivän ateriakokonaisuuteen. Tällä kertaa teemana on georgialainen ja kaukasialainen keittiö. Valmistamme ryhmissä ruoat ja sen jälkeen istumme pöydän ääreen nauttimaan antimet tuttuun tyyliin. Kirsi itse paljasti päivästä seuraavaa:” Sopivasti mausteita, reilusti vihanneksia ja maukkaaksi haudutettua lihaa.  Kevyttä ja terveellistä!  Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta?  Tätä kaikkea on Kaukasuksen alueen ruoka!  Valmistamme värikylläisen georgialaisen aterian Alazanin laakson emännän tapaan.”

Kurssin osallistumismaksu määräytyy kulujen mukaan, arvio on max 20 €. Maksu kattaa opetuksen, reseptit, aterian ja kohtuulliset ruokajuomat.
Mukaan mahtuu 20 osanottajaa. Sitovia ilmoittautumisia ottaa vastaan Anja (anja.lyra@luukku.com, 040 – 8698751). Ilmoittautua tulisi 30.10. mennessä.  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Järjestäjä: Käpylän Venäjä-seura Družba