Retki Tampereelle ja Lenin-museoon

Takaisin kalenteriin »

Ajankohta: 
23.08.2014 09:00
Tapahtumapaikka: 
Tampere
Lähtöpaikka: 
Helsinki

Helsingin yliopiston Venäjä-seuran syyskausi alkaa lauantaina 23.8.  retkellä Tampereelle, jossa käydään mm. nostalgisessa Lenin-museossa. Museossa voi vielä nähdä 80-luvulla, Neukkulan syvimmän pysähtyneisyyden aikana, kootun perusnäyttelyn ja samalla voit myös kertoa näkemyksesi siitä, millaiseksi haluat Lenin-museon uudistuvan.

Museo siirtyi 2014 Suomi-Venäjä-Seuran hallinnasta Työväenmuseo Werstaan vastuulle. Näyttely avataan uudistettuna 2016.

Retken alustava ohjelma
klo 9 lähtö Helsingistä IC-junalla klo 9.06
klo 11 Lenin-museo, opastettu kierros, http://www.lenin.fi/uusi/index.htm
klo 12.30 Lounas Ravintolassa
klo 15 jokin seuraavista: Työväenmuseo Werstas http://www.werstas.fi/ omaan tahtiin tai Pumpulinplikkain perhekierros eli opastus Finlaysonin puuvilatehtaan maailmaan tai Vakoilumuseo  http://www.vakoilumuseo.fi/
klo 18 hajaantuminen, paluumatka
Mahdollinen lounaspaikka on Finlaysonin palatsi http://www.finlaysoninpalatsi.com/ravintola/ajankohtaista/.  Lounaan aikana  keskustellaan syksyn toiminnasta ja ideoidaan tapahtumia. Retkelle voivat osallistua muidenkin osatojen jäsenet.

Iltapäivän ohjelma on sovittavissa kiinnostusten mukaan. Siihen luonnollisesti mahtuu myös kahvila tai muu levähdyspaikka ennen Helsinkiin paluuta. Paikallista kieltä puhuvana ja tapoja tuntevana oppaana on johtokunnan jäsen Esa Hakala.  
Jos haluat osallistua ryhmälippuun, ilmoita siitä Irma reijoselle sähköpostitse keskiviikkona 20.8. Ryhmälippuun tarvitaan 6 lähtijää, ja alennus verkkokaupasta ostetuissa lipuissa on 20%. Paluuliput ostetaan vasta Tampereella, kun tiedetään, millä junalla ollaan tulossa, mutta niihinkin saadaan ryhmäalennus, jos on tarpeeksi osallistujia.
Ilmoittele mukaan tulostasi Irma Reijoselle sähköpostitse tai puhelimitse (0404 186 817).