Tervetuloa Itä-Suomen piirin sivuille!

Vuoden 2018 seinäkalenteri myynnissä

Vuoden 2017 kevään kalenterikuvakilpailun voittajat ovat selvillä ja kalenteri on myynnissä. Käy ostamassa omasi meiltä tai tilaa postitse! Suomenkielisestä seinäkalenteristamme näet kätevästi sekä venäläiset että suomalaiset juhlapyhät.

Lue lisää

Teatterimatka Petroskoihin 2.-5.11.

Suomi-Venäjä-Seuran Itä-Suomen piiri järjestää ainutlaatuisen teatterimatkan Petroskoihin. Matkalla tutustumme Petroskoin kattavaan teatterielämään ja näemme teatteriesitykset Kirovin musiikkiteatterissa, Kansallisessa nukketeatterissa ja Karjalan Kansallisessa Teatterissa suomen kielellä. Karjalan Kansallinen Teatteri on toinen niistä ammattilaisteattereista, jotka tuottavat ohjelmistoa suomen kielellä Suomen rajojen ulkopuolella.
 

Lue lisää

Karjalan Kansallinen Teatteri kiertueelle Suomeen 11.-12.8.

”Kun on tunteet” -esityksen ensi-ilta oli 29.10.2016 Karjalan Kansallisen Teatterin pienellä näyttämöllä. Nyt esitykset tulevat vierailulle Kuopioon Kallamarinaan pe 11.8.2017 klo 19 sekä Varkauden Kaupunginteatteriin la 12.8. klo 18. Liput 15 €. Näissä tullaan näkemään melodraamaa ja elämänmakuista komediaa.

Lue lisää

Piirille valittu uusi hallitus ja edustajat seuravaltuustoon

Itä-Suomen piirin vuosikokousviikonloppua vietettiin Kiteen Pajarinhovissa 22.-23.4. Mielenkiintoisessa 100 vuotta itsenäisyyttä Venäjän naapurissa -seminaarissa puhujina olivat Aleksanteri-instituutin johtaja VTT Markku Kivinen ja Pohjois-Karjalan rajavartiolaitoksen komentaja, eversti Vesa Blomqvist. Piirin puheenjohtaja jatkaa Varkauden kaupunginjohtaja Hannu Tsupari.

Lue lisää

Venäjä-tuotteita myytävänä toimistolla

Itä-Suomen piiritoimistolla on myytävänä mm. kirjoja, maatuska-aiheisia heijastimia, korviksia ja magneetteja.

Tule tutustumaan ja osta vaikka lahjaksi!

Lue lisää

Muistathan kätevät viisumipalvelumme!

Itä-Suomen piiritoimisto välittää viisumit Venäjälle nopeasti ja luotettavasti. Hoidamme puolestasi kutsun hankkimisen ja muunkin byrokratian.

Lue lisää

Jäsenetuja Itä-Suomessa

Suomi-Venäjä-Seuran jäsenet saavat jäsenkortillaan paitsi paljon valtakunnallisia etuja myös paikallisia etuja Itä-Suomessa.

Lue lisää

Kirjoittakaa Kontaktiin!

Kerro osaston hyvästä tapahtumasta tai mainosta tulevaa matkaa tai tapahtumaa jäsenlehdessämme! Kontakt tavoittaa kaikki Suomi-Venäjä-Seuran jäsenet ympäri Suomen maan.
Lue lisää