Kyykkäkarnevaalit

Takaisin kalenteriin »

Ajankohta: 
10.10.2015 12:00 - 16:00
Tapahtumapaikka: 
Jämsä, Vitikkalan koulun kenttä

Seuran Jämsänkosken yhdistys järjestää ensimmäisen ja toivottavasti vuotuiseksi perinteeksi muodostuvan Kyykkäkarnevaalin lauantaina 10. päivänä lokakuuta alkaen klo 12.00 Vitikkalan koulun kentällä Jämsässä.

Turnaus järjestetään joukkuekilpailuna, johon  osallistuvat paikallisten joukkueiden lisäksi ystävämme Kontupohjasta, mahdollisesti myös Petroskoista.

Toivotamme seuran Itä-Suomen piirin yhdistykset osallistumaan tähän tapahtumaan joko omalla joukkueella tai yhteisellä joukkueella naapuriseuran tai naapuriseurojen kanssa. Sääntöjen mukaan joukkue koostuu neljästä pelaajasta. Yksittäisille osallistujille tarjotaan mahdollisuutta tulla mukaan kisapaikalla muodostettaviin joukkueisiin.

Ilmoittautumiset kisakoordinaattori Rudolf Koivistolle sähköpostitse osoitteella rudolf-koivisto@yandex.ru tai puhelimitse numeroon 046-8996988. Häneltä voi saada myös lisätietoja itse tapahtumasta.

Näissä kisoissa myös mies/nais-sekajoukkueet hyväksytään mukaan ja tällöin joukkueen naisjäsenet heittävät lyhyemmältä matkalta ja naisten heittosauvalla, joka on miesten sauvaa kevyempi. Yla- tai alaikärajoja osallistujille ei ole. Seniorit (yli 70-vuotiaat) ja juniorit (alle 15-vuotiaat) heittävät naisten heittosauvalla ja sääntöjen mukaisilta omilta etäisyyksiltään.

Turnauksen jälkipelit hoituvat Jämsän Gasthausissa, jossa tarjolla saunomista ja urheiluhenkistä yhdessäoloa illallispöydässä aina pikkutunneille saakka.

Iltaohjelma tarjoiluineen sisältyy turnauksen osallistumismaksuun, joka on 10 euroa/osanottaja. Samalla kympin omakustannushinnalla henkeä kohden voivat iltaohjelmaan osallistua myös kannustusjoukot. Alle 18-vuotiailta osallistumismaksua ei peritä.

Tervetuloa liikunnallisen viikonlopun viettoon perinneurheilun parissa!

Suomi-Venäjä-seuran Jämsänkosken yhdistys.

P.S.Seuravasta linkistä löytyy rautaisannos kyykäpelitietoutta videolta, jossa lajin asiantuntijat selostavat pelin kulkua ja sääntöjä, kun huipputason heittäjät ottavat yhteen sekä yksilöpeleissä että joukkuepeleissä  http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/07/10/kyykkaa-karjalan-keilapelilahja-maailmalle