Pikkujoulut Joensuussa 15.12.

Takaisin kalenteriin »

Ajankohta: 
15.12.2016 18:00 - 20:00
Tapahtumapaikka: 
Joensuu, kulttuurikahvila Laituri

Joensuun Venäjän ystävät on kutsuttu osallistumaan Kohtuusliikkeen pikkujouluun 15.12. kahvila Laiturissa rautatieasemalla. Virpi Erosen lauluesitysten lomassa puhumme Leo Tolstoin rauhan aatetta ja kohtuullisuutta korostaneiden ajatusten saamasta vastakaiusta Suomessa. Tarjolla on myös kasvisherkkuja.

Kulttuuriklubin teema on venäläinen kirjailija Leo Tolstoi ja tolstoilaisuus, joka Suomessakin sai paljon kannattajia.  Toivotaan, että halukkaat poimisivat luettavakseen tai kerrottavakseen pienen otteen jostain teemaan liittyvästä: otteita Tolstoin kaunokirjallisista tai muista teoksista, suomalaisten tolstoilaisten, kuten Arvid Järnefelt, Santeri Ahola-Valo  jne teoksista, omakohtaisia ajatuksia ja muistoja Tolstoista tai hänen teoksistaan, kuvista, elokuvista tai hänen seuraajistaan meillä ja muualla.

Aikataulu

klo 18 Tervetuloa - Markku Aho
klo 18.20 Marja Jänis johdattelee teemaan
klo 18.40 ajatuksia ja otteita Tolstoista, hänen teoksistaan, ajatuksistaan ja seuraajistaan
klo 19.45 Osuuskunta Myötävoiman valmistamaa venäläishenkistä purtavaa omakustannushintaan.

Ja hieno päätös illalle: Virpi Eronen&band musisoi lopuksi reilun setin. Kannattaa tulla kuuntelemaan.

Virpin omin sanoin: "Trio Virpi, Jussi ja Tapsa esittävät monipuolista tunnelmamusiikkia teemalla ´Nostalgiaa joulun aikaan´. Mukana on jazzia, laulelmaa ja tietysti muutama jouluinenkin laulu. Kitaristiduo Jussi Karttunen ja Tapsa Eronen luovat improvisoiden taustaa laulaja Virpi Erosen laulutulkinnoille."

Tapahtuma on myös facebookissa: https://www.facebook.com/events/661678187327709

Tilaisuuteen on vapaa pääsy!