Siivoustalkoot Pihlajavedellä 29.4.

Takaisin kalenteriin »

Ajankohta: 
29.04.2017 10:30 - 16:00

Lauantaina 29.4. reippaat talkoolaiset sonnustautuvat lähtöön Pihlajavedelle, jossa laitetaan kesäkuntoon neuvostoliittolaisten sotavankien hauta-alue.

Lähtö Jämsänkoskelta 29.4. klo 10.30 paikasta, joka mukaan ilmoittautuville tiedotetaan hyvissä ajoin ennen lauantaita erikseen.

Kokoontuminen hauta-alueen pysäköintipaikalla klo 12.00.

Siivousurakan jälkeen talkooväki siirtyy Pihlajaveden Korpikirjastolle, jossa tarjolla kuumaa keittoa, talkookahvit ja Korpikirjaston esittely. Matkalla kirjastoon on vielä mahdollisuus tutustua Pihlajaveden Erämaakirkkoon.

Tarjoilut ja muu ohjelma ovat Suomen Venäjäseuran Jämsänkosken osaston jäsenille ilmaiset ja muille hinta on 10 euroa/aikuinen ja 5 euroa/lapsi.  Jäseneksi voi liittyä talkooretken yhteydessä.

Jämsästä/Jämsänkoskelta lähteville osaston jäsenille järjestyy ilmainen kyyti henkilöautoilla. Muut järjestävät kyytinsä omatoimisesti.
 

Ilmoittautumiset retkelle ja retkiohjelmaan pyydetään tähän sähköpostiin viimeistään torstaina. Tarjoilun järjestämiseksi pyydetään kutakin lähtijää ilmoittautumaan osallistumisestaan ruoka&kahvitarjoiluun sekä valitsemaan tarjolla olevista vaihtoehdoista joko kasvissosekeiton tai lohisopan. Keitot ovat laktoosittomia ja tarjoiluun sisältyy leivät ja levitteet sekä ruokajuomat.