Vanhan ajan pääsiäismunat -työpaja

Takaisin kalenteriin »

Ajankohta: 
09.04.2014 17:00 - 19:30
Tapahtumapaikka: 
Joensuu

Joensuun Venäjän ystävät järjestää koko perheen pääsiäismunatyöpajan Taidemuseo ONNIssa. Työpajaan sisältyy 45 min. johdantoluento vanhan ajan venäläisestä/karjalaisesta/suomalaisesta pääsiäismunaperinteestä ja askarteluosio, jossa jokainen pääsee itse kokeilemaan koristemunien tekoa eri tekniikoin!

Aikaisempi kokemus ei ole tarpeen. Työpajan vastuullisena ohjaajana toimii Leena Jääskeläinen ja "apuopettajina" innokkaat Joensuun Venäjän ystävien johtokuntalaiset. (Ohjaus suomeksi ja venäjäksi.) Askartelemaan mahtuu 15-20 aikuista ja lasta (alle 15-vuotiailla lapsilla on oltava mukana ”oma aikuinen”). Pyydämme ilmoittautumaan ennakkoon Leenalle, leena.jaask(at)gmail.com, p. 040-8471085. Materiaalimaksu jäsenille perheineen 3 €/hlö (muut kuin jäsenet: 5 €/hlö).

Huom! Työpajaan pääsee osallistumaan ilman museon pääsymaksua. Jos haluat tutustua myös näyttelyyn, ehtii sen parhaiten tehdä ennen työpajan alkua. Muista, että saat Suomi-Venäjä-Seuran jäsenkortilla taidemuseon pääsylipuista 1 €:n alennuksen koko vuoden 2014 ajan!