Tervetuloa Länsi-Suomen piirin sivuille!

Palvelemme arkisin klo 12-16

Toimistomme palvelee arkisin klo 12-16. Tervetuloa viisumi- tai muissa Venäjä-asioissa! 

Poikkeavat aukioloajat:

Olemme suljettuna Vappupäivänä ma 1.5. Huomioittehan, että 1.5.-9.5.2017 Venäjän Federaation juhlapyhät aiheuttavat hidastusta viisumien käsittelyaikoihin. Viisumiohjeemme: http://www.venajaseura.com/matkat-ja-viisumit/viisumipalvelut/solovisa-palvelu

Нас офис открыт 12-16 (в будные дни). У нас обслуживают также по-русски! Добро пожаловать!

Yhteystiedot: Pinninkatu 53 B, 33100 Tampere.Puh. 010 396 2800,
lansi-suomi@venajaseura.com.Osastojemme kotisivut löydät oikeasta sivupalkista. Tervetuloa jäseneksi ja mukaan toimintaan!

Lue lisää

Sata vuotta itsenäisyyttä Venäjän naapurissa

Venäjä-aiheinen yleisöluentosarja jatkuu jälleen Tampereella . Kerran kuussa järjestettävillä ajankohtaisilla luennolla on asiantuntijoina maan johtavia Venäjä-tutkijoita. Luennot ovat kaikille avoimia. Sarjan toteuttaa Suomi-Venäjä-Seura ja sen pirkanmaalaiset osastot yhteistyössä Tampereen kaupunginkirjaston ja Työväenmuseo Werstaan kanssa.

Paikka: Työväenmuseo Werstas, Väinö Linnan aukio 8, Tampere
Aika: la 22.4. klo 12

Lue lisää

VenäjänMatkoja

VenäjänMatkojen päivittyvä ohjelma sisältää ennenäkömättömiä kohteita ja tuttuja helmiä. Piirimme tuottaa vuosittain useita erikoismatkoja VenäjänMatkoille, mm. suositut Renki- ja piikamatkat maaseudulle.

Tutustu matkoihin osoitteessa www.venajanmatkat.com tai tilaa matkaesite kotiisi.

Lue lisää

Kansalaisjärjestöt suomalais-ugrilaisia kieliä ja kulttuureja säilyttämässä 2013-16

Suomi-Venäjä-Seuralla on käynnissä suomalais-ugrilaisen järjestökoulutushankkeen, joka on jatkoa vuodesta 2006 tehdylle työlle. Se toteutetaan Koneen Säätiön kieliohjelman ja Opetus- ja kulttuuriministeriön suomensukuisten kansojen sukukansaohjelman rahoittamana. Hanke päättyy vuonna 2016.

 

 

Lue lisää

Suomi-Venäjä-Seuran 70-vuotinen historia Pirkanmaalla nyt kirjana!

Suomi-Venäjä-Seuran Messukylän osasto on julkaisuut upean teoksen Seuran historian vaiheista Pirkanmaalla. Kirjoittaja Matti Vuorikoski luo kattavan ja mielenkiintoisen katsauksen 70-vuotiselle taipaleelle seuran ylä- ja alamäkiä, kuten kansalaisjärjestöjen kehityskaaressa on. Helppolukuinen ja mielenkiintoinen kirjauutuus sopii vaikkapa pukinkontiin ja merkkipäivän lahjaksi veteraanijäsenille.

Hinta on 20 euroa.

Lue lisää

Tampereen venäläisen elokuvan viikot 19.4.-8.4.2017

Tampereen venäläisen elokuvan viikot 19.4.2017 alkaen

Neljä naisohjaajaa, sukukieliä ja nuorisokuvausta sekä dokumenttia, mustaa huumoria ja nostalgiaa. Niistä oin tehty tämänkeväinen Tampereen Venäläisen elokuvan viikot, jotka järjestetään 19.4.-8.5. Kahdeksan elokuvaa tarjoavat laajan katsauksen venäläiseen elokuvaan.  Tampereella tarjotaan yleisön pyynnöstä myös kaksi suomenkielisin tekstityksin varustettua elokuvaa.

Elokuvat tuottavat Tampereelle yhteistyössä Pirkanmaan elokuvakeskus ja Suomi-Venäjä-Seura.

Lue lisää