Kokemäki

Meidän osastomme toiminta on aikaisemmin ollut muunmuassa erilaisten tavaroiden ja tarvikkeiden mm. vaatteiden, kenkien ja humanitaarisen avun toimittaminen Pietarin katulapsille. Ajat Venäjällä ovat kuitenkin sikäli muuttuneet, että enää ei saa viedä tämänlaatuista apua. Näin me olemme saaneet tietää.

Venäjän matkailua emme kuitenkaan ole jättäneet, olemme käyneet vuonna 2012 Novgorodissa. Kesällä 2013 teimme kesäretken Sortavalaan ja Käkisalmeen sekä Laatokalle. Vierailimme Laatokan luostareissa Valamo ja Konevitsa. Valamo alkaa jo olla pian entisessä loistossaan, mutta Konevitsassa on vielä paljon tekemätöntä työtä ja raha on sielläkin vähissä.
 
Kesällä 2014 teimme retken Viron Haapsaluun jossa vietämme muutaman päivän paikkakuntaan tutustuen ja osallistumme erilaisiin hoitoihin. Retkillemme ovat myös seuraan kuulumattomat tervetulleita.Puheenjohtaja ja sihteeri antavat lähempiä tietoja. 
 
Teemme yhteistyötä myös Kokemäen koulujen kanssa konserttien ja venäjän kielen stipendien muodossa.
 
Kokoonnumme kuukausittain teetupailtoihin, vietämme joulujuhlaa ja osallistumme piirin järjestämiin kulttuuri- ja koulutustilaisuuksiin.
 
Tule mukaan!
 
Puheenjohtaja Juhani Vähämäki
Puhelin 050 516 1870 s-posti juhani.vahamaki@gmail.com
 
Sihteeri Anja Vaskunlahti
Puhelin 040 701 2874  s-posti  anja.vaskunlahti@pp1.inet.fi
 
Päivitetty 10.10.2014