Kokkola

TROIKKATERVETULOA KOKKOLAN OSASTON KOTISIVUILLE!

Piskuinen osastomme on täynnä tulisieluisia kulttuuriharrastajia ja monella tasolla Venäjästä kiinnostuneita.
Kokkolan osasto toimii Suomen ja Venäjän kulttuuri-ympäristö-, matkailu-,ja talousyhteistyön laajentamiseksi, sekä lähialueiden suomensukuisten kansojen suhteiden kehittämiseksi mm. kielten opiskelua vaalimalla.
Maahanmuuttajille osasto haluaa olla kosketuspintana suomalaiseen yhteisöön ja antaa käytännön tietotutta jokapäiväisitä asioista.
Erikoisuutenamme on omien pienimuotoisten näyttelyiden kokoaminen eri Venäjä-teemoista. Näyttelymme ovat saaneet mukavasti julkisuutta alueellamme Keski-Pohjanmaalla. Uutena Kafe Rossija ja DVD-elokuvailtapäivät.

KUVIA TRETJAKOVIN GALLERIASTA:

Kokkolan osasto lainaa 12 kpl painokuvia Tretjakovin Gallerian kevätaiheisista tauluista kehystettynä Liisa Haapojan runojen kera sekä 17 kpl Pietari Suuren ajan maalausten painokuvia, käsittelyhintaan
 
Kokkolan kaupungilla on ystävyyssopimus Kostamuksen kaupungin kanssa, osastomme pyrkii lisäämään kansalais- ja kulttuurijärjestöjen kautta yhteistyötä Kostamuksen kanssa.
Tule mukaan vireään toimintaamme omalta osaltasi!
 
Puheenjohtaja Esko Huolman
@ osoite :esko.huolman(at)puuteam.com
Sihteeri Tarja Vauhkonen
Puhelin 040- 7234596
@ tarawauhko(@)luukku.com
 
TOMINTAA VUODELLE 2016
23.2.16 klo 18 Vuosikokous Ristirannankatu 7 Kokkola (Rakennusliiton toimisto.)
Käsitellään sääntömääräiset asiat.
Tarjoilua! Tervetuloa-Dabro Pozhalovatj
Johtokunta
Maaliskuu
29.2.16 Avajaiset näyttelylle, Tredjakovin Gallerian painokuvia ja Liisa Haapojan runoja Galleria Suntin  Helmi, Pormestarinkatu 2 Kokkola Tervetuloa. Näyttely avoinna 1.3 alkaen klo 12-16 ti, ke,to,pe (mahdollisesti myös la,su ilmoitetaan myöhemmin)
1.3.16 klo 18 Ristirannankatu 7
Johtokunnan järjestäytymis kokous jossa valitaan taloudenhoitaja ja sihteeri
Kafe Rossiat ja Kieli kafe jatkuvat  alustavasti vk 7 torstaina paikka vielä avoin  
 
HYVÄT JÄSENEMME HALUAISIMME SÄHKÖPOSTI OSOITTEENNE NIIN VOISIMME TIEDOTTAA OSASTOMME TOIMINNASTA. OLE HYVÄ JA ILMOITA SIHTEERILLE KIITOS