Tampere Guitar Festival pe 10.6.

Takaisin kalenteriin »

Ajankohta: 
10.06.2016 17:00 - 23:00

Jäsenalennus Tampere Guitar Festivaliin pe 10.6.

Konserttipaketti, johon sisältyy kaksi venäläisartistien konserttia
1) Arthur Bochkivskiy, klassinen kitara - Tampereen Vanha kirkko klo 17
2) Trio Pal Mundo, maailmanmusiikki - Ravintola Telakka klo 22

Jäsentarjous Suomi-Venäjä -seuralle: Kahden konsertin paketti 35e / hlö (norm. 40e)

Varaukset ja tiedustelut: Helmi Lind helmi@tgf.fi, 040 411 5671
Jäsentarjous voimassa 7.6. saakka.

-----------------------

12. kertaa järjestettävä Tampere Guitar Festival kokoaa kitaramaailman tähdet Pirkanmaalle 4.-12.6.2016. Tänä vuonna esiintyjäkaartiin kuuluu Venäjän Khabarovskista kotoisin oleva Arthur Bochkivskiy, joka on yksi tämän ajan merkittävimpiä nuoria klassisia kitaristeja. Vuonna 2008 hän voitti Moskovassa "Young Talents of Russia"-kilpailun, jonka jälkeen menestystä on tullut myös kansainvälisissä kilpailuissa. Tämä konsertti on Bochkivskiyn ensiesiintyminen Suomessa.

Venäläis-kuubalainen Trio Pal Mundo yhdistelee suvereenisti vaikutteita niin afrikkalaisesta, kuubalaisesta ja brasilialaisesta kansanmusiikista kuin länsimaisesta taidemusiikista. Luvassa on ilottelua ja virtuoottista osaamista Maan musiikin merkeissä, nimensä mukaisesti. Yhtyeessä soittavat kitaristi Arthur Bochkivskiy, basisti Vladimir Shalnev sekä lyömäsoittaja Joel Gonzalez, joka pitää myös työpajan lyömäsoittajille festivaalin aikana.

Festivaalin muita tähtiesiintyjiä ovat mm. sähkökitaralegenda Stanley Jordan (USA) ja argentiinalaisen tangon mestariduo Mirta Alvarez (ARG), kitara & Fabián Garbone (ARG), bandoneon. Klassisen musiikin taitureita ovat mm. huippuluutisti Hopkinson Smith (SUI) ja klassisen kitaran virtuoosi Ricardo Gallén (ESP). Koko ohjelma löytyy osoitteesta www.tgf.fi.