Kemijärven osasto

Общество дружбы г. Кемиярви
 
Osastomme kautta pääset mukaan tavallisten suomalaisten ja venäläisten käytännön yhteiseloon. Toimintamme tavoitteena on poistaa esteitä ihmisten kanssakäymiseltä rajan yli, auttaa kansalaisjärjestöjä ja muita yhteisöjä solmimaan aktiivisia suhteita venäläisiin kumppaneihin. Lähimmät kumppanit Venäjältä löytyvät heti rajan takaa, Murmanskin alueelta Etelä-Kuolan kaupungeista. Vienan meren pohjukassa sijaitsevan Kantalahden ja Kemijärven kaupunkien välille solmittiin ystävyyskaupunkisuhteet vuoden 1988 syyskuun alussa.
 
Jos olet valmis toimimaan kanssamme tavoitteemme mukaisesti, tule jäseneksi osastoomme. Osastomme on Suomi-Venäjä-Seura ry:n jäsenosasto. Osastolla on yli 60 vuotta pitkä historia. Kemijärven osaston perustava kokous pidettiin 1945, yli 60 vuotta sitten ja yhdistys rekisteröitiin 16.11.1946.
Toimintatapamme on avoin. Me jäsenet yhdessä päätämme osastomme toiminnasta - tietenkin sääntöjä noudattamalla. Yhdistyksen tiedotteet, toimintasuunnitelmat, toimintakertomukset ja pöytäkirjat ovat julkisesti kaikkien niistä kiinnostuneiden luettavissa.
 
Jäsenenä Sinä voit edistää tavoitteitamme mm. seuraavilla tavoilla:
- osallistumalla Venäjälle suuntautuviin jäsenmatkoihin
- osallistumalla aktiivisesti osastomme tapahtumiin ja niiden järjestämiseen
- osallistumalla osaston kokouksiin
- osallistumalla järjestömme koulutustapahtumiin
- kertomalla ystävällesi toiminnastamme
LiiteKoko
HISTORIA.PDF358.45 Kt
SÄÄNNÖT.pdf102.28 Kt