Kivinen Kukka -festivaali Apatiittissa

Takaisin kalenteriin »

Ajankohta: 
08.02.2017 (Koko päivä) - 12.02.2017 (Koko päivä)
Lähtöpaikka: 
Kemi
 
Helmikuussa Kemin osasto tekee perinteisen osastoretken Apatiittiin ja Kirovskiin. Retken pontimena on Apatiitissa vuosittain järjestettävät Kivinen Kukka –korukivifestivaali, jossa voi nähdä ja hankkia kaikkea mahdollista, mitä eri puolilta Venäjää saapuvat käsityöläiset ja taitelijat ovat kivestä loihtineet. Festivaalien aikana on aikaisempina vuosina järjestetty näyttäviä kulttuuritapahtumia, jollaisia on syytä odottaa tänäkin vuonna.
 
Retken aikana tutustutaan myös Kirovskin lumikylään sekä muihin Hiipinän kaupunkien nähtävyyksiin ja halukkaat voivat suunnata retkille talvisille tuntureille tai hiihtokeskusten rinteille tai hiihtoladuille. Koska Kivinen Kukka –festivaalin ajankohtaa ei ole vielä varmistettu, myös retken ajankohta on vielä avoin. Todennäköisesti viisipäiväinen retki järjestetään 8.-12.2.2017.
 
Retken hinta on noin 220 €. Hinta sisältää kuljetuksen ja majoituksen hotellissa, viisumi ei sisälly hintaan. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Arto Laaksolle 3.1. alkaen p, 040-8127335.