Vysotski ja Rakkaus -konsertti 22.1.2017 Turun Manillassa

Takaisin kalenteriin »

Ajankohta: 
22.01.2017 16:00
Tapahtumapaikka: 
Manilla, Itäinen rantakatu 64

"Vysotski ja Rakkaus" -konsertti sunnuntaina 22.1. klo 16 alkaen Turun Manillassa, Itäinen rantakatu 64. Lavalla mm. trubaduurit Mihail Ionin ja Petri Rajala.
Vapaaehtoinen kannatusmaksu.
 
Vysotskin ystävät ry
Yhdistys perustettiin Turussa keväällä 1998. Sen toimintaideana on tutkia ja tehdä tunnetuksi runoilijana, laulajana ja näyttelijänä tunnetun Vladimir Vysotskin (1938–1980) työtä ja tuotantoa unohtamatta taiteilijaa ja Neuvostoliiton 1960–80-lukujen kulttuuripolitiikkaa.

Vladimir Vysotski oli poikkeuksellisen tuottelias taitelija, joka vaikutti Neuvostoliitossa 1960–70-luvuilla. Hänen voimakkaat runonsa ja tulkintansa puhuttelivat myös länsimaista yleisöä. Kuolemansa jälkeen Vysotski nousi kulttimaineeseen ympäri maailmaa, ja hänen tuotantoaan tutkitaan edelleen.

Vysotskin ystävät ry järjestää mm. erilaisia Vysotski-aiheisia tilaisuuksia ja näyttelyitä, toimii yhdyssiteenä Vysotski-harrastajien välillä ja tekee aineistonvaihtotyötä Moskovan Vysotski-museon kanssa. Jäseniä on ympäri Suomea. Toiminta on etupäässä suomenkielistä.

Liity jäseneksi
Vysotskin ystävien jäsenenä saat jäsenpostia muutaman kerran vuodessa, ja pääset maksullisiin tapahtumiin jäsenhintaan. Voit liittyä jäseneksi Suomi-Venäjä Seuran jäsenlomakkeella. Tärkeää on muistaa kirjoittaa Vysotskin ystävät ry. kohtaan "Osasto, johon liityn". Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

MANILLAN TEHDAS
1860-luvulta peräisin oleva Manillan idyllinen tehdaskiinteistö sijaitsee Turussa Förin tuntumassa Aurajoen itärannalla. Manilla on vilkas kulttuuritehdas, jossa toimii mm. kolme teatteria, kuvataiteilijoita, valokuvastudioita, arkkitehtitoimistoja sekä muita luovien alojen pienyrityksistä.

KULKUYHTEYDET MANILLAAN
Linja-autolla
* Kauppatorilta Itäiselle Rantakadulle
Pysäkki "Föri"

Linja 14 (Saramäki > Erikvalla)
Linja 15 (Saramäki > Kakskerta)
Linja 30 (rengaslinja: Majakkaranta - It. Pitkäkatu - Kauppatori - It. Rantakatu)
Linjat 55 ja 56 (Oriketo > Haarla)

* Kauppatorilta Linnankadulle (joen ylitys Förillä, kävelymatka n. 0,5 km)
Pysäkki "Panimo"
Linja 1 (Lentoasema > Satama)

Pysäköinti
Manillan pihaan pysäköinti on kielletty muilta kuin inva-autoilta. Yleistä maksutonta parkkitilaa on Itäisen Rantakadun sekä lähikatujen varsilla.