Viestintää venäläisessä Helsingissä 9.9.2017

Viestintää venäläisessä Helsingissä 9.9.2017                                                         

Mitä bloggaaminen on? Sana kuulostaa hienolta, mutta sen taakse kätkeytyy tuiki tavallinen oman kokemuksen jakaminen kirjoituksen muodossa. Kouluaikainen ainekirjoitus on siis nykyään nimeltään blogi :)

Tule mukaan Seuran alkusyksyn koulutusretkelle ja oppimaan uutta Helsingistä! Tutustumme Suomenlinnaan oppaiden johdolla kahdella vaihtoehtoisella teemalla: Tapakulttuuri ja taide sekä Suuriruhtinaiden Viapori. Kiinnostuksesi mukaan toisesta näistä teemoista syntyy - ehkä ensimmäinen? - Helsinki-blogisi! Toinen blogi syntyy ruokakokemuksesta: ruokailemme Ville Haapasalon georgialaisessa Purpur-ravintolassa. Päivä päättyy huikeaan teatterielämykseen Kansallisteatterissa, jonka pienellä, intiimillä Villensauna-näyttämöllä saa ensi-iltansa Mihail Bulgakovin Mestari ja Margarita -näytelmä, joka tunnetaan Suomessa paremmin nimellä Saatana saapuu Moskovaan. Ohjaaja Anne Rautiaisen ja upean suunnittelijaryhmän häikäisevässä tulkinnassa fyysinen ja visuaalinen teatteri sekä nukketeatteri yhdistyvät tavalla, joka tekee täyttä oikeutta karnevalistiselle ja absurdille alkuteokselle.

Miten kulttuurielämyksestä kirjoitetaan? Miten otetaan hyviä valokuvia matkakertomuksen liitteeksi tai tuleviin viestintätarkoituksiin? Miten tehdään maukkaita päivityksiä sosiaaliseen mediaan? Koulutukseen liittyy helppoja ennakko- ja jälkitehtäviä.

Hinta: Koulutukseen osallistuvilta 50 € (sisältää tehtäviä), muilta 120 €.

Hinta sisältää ohjelmat Helsingissä sekä mahdolliset paikalliskuljetukset.

Ilmoittautuminen päättyi 17.8. Mukaan on tulossa yli 30 innokasta viestijää. Lähetämme ohjeet ja ennakkotehtäviä ilmoittautuneille.