Elämyksentekijät 2018

Elämyksentekijät – tapahtumanjärjestämisen kurssi

Ilmoittautuminen

(Också på svenska: "Upplevelseskapare" i slutet)
Haluaisitko venäläisen kokkikurssin Kihniöön? Tai kahvakuulailua Kaamaseen? Aakkoskurssin Alastaroon? Tarkovskia Tapanilaan? Pietari-päivän Pihtiputaalle? Järjestä itse!
Jotta se olisi helpompaa, me toteutamme vuonna 2018 puolen vuoden mittaisen koulutusjakson tapahtumanjärjestämisestä. Koulutus käynnistyy keväällä idean etsimisestä ja päättyy oman – pienen tai suuren - tapahtuman järjestämiseen syksyllä 2018 tai keväällä 2019. Matkan varrella pohditaan, mitä eri asioita tapahtumanjärjestämisessä täytyy ottaa huomioon. Koulutuksessa käytettävät esimerkit liittyvät luonnollisesti Venäjään, mutta yhtä hyvin saatuja taitoja pystyy soveltamaan työssä, opiskelussa tai muissa harrastuksissa. Teemoina ovat ideointi, aikataulutus, yhteistyö, rahanhaku, markkinointi, käytännön toteuttaminen ja jälkihuolto. Kurssi sopii kaikille Seuran jäsenille eri puolilta Suomea, alkaen organisoinnin noviiseista, новички, Venäjä-tapahtumien pitkän linjan ammattilaisiin, профессионалы. Elämyksentekijät sisältää yhdessä tekemistä, sähköistä koulutusta, itsenäisiä tehtäviä ja käsi kädessä kulkemista Seuran henkilökunnan ja luottamushenkilöiden kanssa. Lopputuloksena saat juuri sellaisen tapahtuman kuin itse haluat.

Hinta 80€/jäsen, 160€ muut, sisältäen koko puolen vuoden mittaisen koulutuksen. Aloitustilaisuuksiin voi osallistua myös erikseen, hinta tällöin 25-45 €. Tervetuloa, kaikki halukkaat mahtuvat mukaan!
Ilmoittautuminen käynnistynyt tammikuussa Seuran nettisivuilla: http://www.venajaseura.com/ilmoittauduelamyksentekijat.

Avaustilaisuudet
Tapahtumanjärjestäjän koulutus käynnistyy maalis-toukokuussa avaustilaisuuksissa eri puolilla Suomea! Tule yhteen tai useampaan! Kaikissa tilaisuuksissa on tapahtumanjärjestämisen teoriaa ja käytäntöä. Teoria on kaikissa tilaisuuksissa yhtenäinen, mutta sitä havainnollistetaan eri paikkakunnilla kulttuurin eri keinoin.
Avaustilaisuuden jälkeen koulutus jatkuu aikataulutukseen, rahoitukseen, markkinointiin ja toteutukseen keskittyvillä sähköisillä koulutuksilla. Koulutus huipentuu oman tapahtuman järjestämiseen!

Hinta: Elämyksentekijät-koulutusjakso 2018 (sis. 1 avaustilaisuus, 3 webinaaria ja henkilökohtaisen ohjauksen tapahtumanjärjestämiseen), SVS-jäsenet 80 €, muut 160 €.
Voit osallistua tilaisuuksiin myös osallistumatta koko koulutuspakettiin. Hinnat ilmoitettu alla erikseen.
 

Davai – venäjän kielestä kiinni! Seinäjoki
lauantaina 10.3. klo 11-15
Pääkirjasto Apila, Jaaksi-Sali (Alvar Aallon katu 14, Seinäjoki)
Hinta 25 € (SVS-jäsenet) 35 € (muut).
Venäjän kielestä saa irti monipuolisia tapahtumia, kuten keskustelupiirejä, tandem-toimintaa, aakkos- ja ässäkouluja tai satutunteja. Kokeilemme erilaisia kielitapahtumia ja mietimme, miten sellainen järjestetään.
 

Venäläisen ruuan iltapäivä, Turku
lauantaina 24.3. klo 15-19
Lounais-Suomen Martat (Yliopistonkatu 33 G, Turku)
Koulutuksessa tutustutaan ensin alustuksen muodossa venäläisen keittiön erityispiirteisiin venäläisen kokin johdolla, jonka jälkeen teemme yhdessä herkullisen venäläisen zakuska-pöydän.
Hinta 35 € (SVS-jäsenet), 45 € (muut). Koulutukseen mahtuu mukaan 15 osallistujaa.
 

Teetä ja tarinoita, Mikkeli
lauantaina 21.4. klo 11-15
VAIHA Asemaravintola (Mikkelin rautatieasema, Mannerheimintie 1)
Hinta 25 € (SVS-jäsenet) 35 € (muut).
Kuulemme ihmisten tarinoita Venäjästä teetarjoilun siivittäminä. Tutustumme erilaisiin tapoihin viettää aikaa Venäjän, sen kulttuurin ja arkielämysten parissa.
 

Ravintoa ruumiille ja sielulle, Lahti
lauantaina 5.5. klo 12-17
Tietotupa ja ravintola Lipterin (Hämeenkatu 10 ja 15, Lahti)
Hinta 25 € (SVS-jäsenet), 35 € (muut).
Ruoka tarjoaa rajattomat mahdollisuudet erilaisille tilaisuuksille. Maistelemme venäläistä kasvisruokaa ja puhumme venäläisestä ruokakulttuurista.
 

Teatteri on elämä, Kajaani
lauantaina 5.5. klo 11-17
Kajaanin kaupunginteatterin Sissilinna, Asemakatu 6.
Retkeilemme yhdessä venäläisen kulttuurin ytimeen pohtien, mitä kaikkea siitä voi saada irti. Koulutuksen jälkeen katsomme yhdessä Kajaanin kaupunginteatterin sovituksen Dostojevskin klassikosta Karamazovin veljekset.
Hinta 35 € (SVS-jäsenet), 45 € (muut). Koulutukseen mahtuu mukaan 35 osallistujaa.
 

Upplevelseskapare: Fåtöljresor till Ryssland, Karleby / Nojatuolimatkoja Venäjälle, Kokkola
Tvåspråkig skolning / kaksikielinen koulutus
lördag 12.5. kl. 11-15
Karleby stadsbibliotek, Hongellsalen/Läsesällsskapets rum (Storgatan 3, Karleby)
Resor till Ryssland ger olika intressanta upplevelser. Vi hör några resenärers berättelser och funderar om hur och hurdana fåtöljresor man kan organisera..
lauantaina klo 11-15
Kokkolan kaupunginkirjasto, Hongell-Sali ja Lukuseuran huone (Isokatu 3, Kokkola)
Matkat Venäjälle tarjoavat monipuolisia elämyksiä. Kuulemme muutaman matkaajan kokemuksia ja mietimme, miten ja millaisia nojatuolimatkoja voidaan järjestää.

Webinaari-aikataulu päivitetään maaliskuussa. Webinaarit ajoittuvat välille toukokuu-lokakuu.

Ilmoittaudu tästä

Jäikö jokin askarruttamaan? Ole yhteydessä: Riku Savoseen riku.savonen@venajaseura.com