Tervetuloa Etelä-Suomen piirin sivuille!

Etelä-Suomen piirin vuosikokous 2018 Lappeenrannassa

Pian koittaa jälleen ja kevät vuosikokousten aika. Tervetuloa Lappeenrannassa lauantaina 14.4. pidettävään Etelä-Suomen piirin vuosikokoukseen! Sinne kokoontuvat osastojen vuosikokousten valitsemat piirikokousedustajat sekä piirin hallitus ja työntekijät. Myös muilla jäsenillä on mahdollisuus tulla seuraajaksi kokoukseen.  

Kokous järjestetään Lappeenrannan kaupungintalon valtuustosalissa, Villimiehenkatu 1. Tarkat tulo-ohjeet toimitetaan piirikokousedustajille noin 2 viikkoa ennen kokousta.

Lue lisää

Vaikuta osastosi vuosikokouksessa!

Osastojen vuosikokoukset pidetään helmikuun ja maaliskuun aikana. Kokouksessa valitaan osaston johtokunta, käsitellään tulevat toimintasuunnitelmat ja edellisvuoden toiminta. Se on hyvä tilaisuus tutustua oman osaston aktiiviseen porukkaan. Katso vuosikokouksen ajankohta listalta.

 

Lue lisää

Kiinnostaako Venäjä-yhteistyö? Autamme kontaktien luomisessa

Nordic and Russian NGOs Building Bridges -hanke

Hankkeemme tarjoaa Venäjä-yhteistyöstä kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua venäläisjärjestöihin  ja antaa tietoa myös pohjoismaisten kumppaneiden hausta ja rahoitusmahdollisuuksista. Hanketta rahoittaa Pohjoismaiden ministerineuvosto. Tavoitteena on edistää kansalaisjärjestöjen rajat ylittävää yhteistyötä ja verkostoitumista sekä tukea niitä uusien hankkeiden luomisessa. 

Lue lisää

Hanke isätyötä tekevien järjestöjen kanssa Pietarissa

Isien tukemiseksi tehdään työtä myös Venäjällä. Suomi-Venäjä-Seura aloitti vuoden 2016 alussa kaksivuotisen NGO’s and Fatherhood –hankkeen, jonka tavoitteena on vahvistaa aktiivista ja vastuullista isyyttä eri elämäntilanteissa, kuten erotilanteissa. Esimerkiksi Pietarissa puolet liitoista päättyy eroon. Hankkeen avulla tuetaan isien parissa työtä tekevien kansalaisjärjestöjen toimintaa Luoteis-Venäjän alueella.

Lue lisää

Piiri sosiaalisessa mediassa!

Etelä-Suomen piiri on mukana niin suomalaisessa kuin venäläisessä sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää