Suomi-Venäjä-Seuran jäsenedut 2017

Käytä hyväksesi!
Venäjän Aika -lehti - alennus 13 €/vsk. (norm. 26 €/vsk.)
Seuran ja piirien järjestämät tilaisuudet - alennus väh. 2 €/lippu
Viisumialennus jäsenille, katso www.venajaseura.com
VenäjänMatkojen tuottamat seuramatkat - alennus 25-50 €/ norm.hinnasta
Kontakt-jäsenlehti - ilmainen
 
nelivärinen
 
Venäjän Aika
Venäjän Aika on korkeatasoinen, neljä kertaa vuodessa ilmestyvä aikakausilehti, joka peilaa nyky-Venäjää laidasta laitaan. Sen sivuilta löytyy taloutta ja politiikkaa, oopperaa ja rokkia, balettia ja teknoa, julkkiksia ja arjen sankareita. Joka numerossa kurkistetaan myös venäläiseen keittiöön. Ilkeät kolumnistit, visainen tietokilpa ja sanaristikko täydentävät annoksen. Suomi-Venäjä-Seuran jäsenenä saat koko lystin hintaan 13 euroa/vuosi. Vilkaise Venäjän Aika -lehteä tästä
 
Yhteistyökumppanimme myöntävät seuraavat edut jäsenillemme vuosina 2017-2018
 
 
 

Suomen vanhin kustantamo SKS tarjoaa 25% alennuksen kirjoistaan Suomi-Venäjä-Seuran jäsenille. Alennuksen saa esittämällä jäsenkortin kirjakauppa Tiedekirjassa tai käyttämällä alennuskoodin SUOMIVENAJA SKS:n verkkokaupassa.

Kirjakauppa Tiedekirja
Snellmaninkatu 13, Helsinki
www.tiedekirja.fi
Saat alennuksen esittämällä jäsenkorttisi kassalla

SKS:n verkkokirjakauppa
www.finlit.fi/kirjat
Saat alennuksen käyttämällä kassalla alennuskoodia SUOMIVENAJA

 

 
Into Kustannus tarjoaa 10% alennuksen Innon kirjoista Suomi-Venäjä-Seuran jäsenille verkkokaupassaan. Into on kustantanut mm. Boris Akuninin, Jevgeni Vodolazkinin, Sergei Lukjanenkon ja Guzel Jahinan kirjoja suomeksi, sekä useita Venäjään liittyviä tietokirjoja. Toimittaja Kalle Kniivilän "Putinin väkeä" voitti Kanava-palkinnon vuonna 2014.
 
Innon verkkokauppa
https://intokustannus.fi/
Saat alennuksen käyttämällä verkkokaupassa alennuskoodia SUOMIVENAJA.
 
 
 
Karjalan tasavallassa ilmestyy kerran viikossa suomenkielinen päivälehti Karjalan Sanomat. Lehteä tilataan paljon myös Suomeen. Suomi-Venäjä-Seuran uusi jäsenetu on mahdollisuus tilata Karjalan Sanomien pdf-versio hintaan 20 euroa/vuosi (norm. 30 euroa). Tilaukset: Pohjois-Suomen piiri, pohjois-suomi@venajaseura.com. Kun tilausmaksu on suoritettu, ilmestyy lehti antamaasi sähköpostiosoitteeseen tiistaisin.
 
 
 

Jäsenetu nyt myös Pietarissa!
Ravintolaryhmä Stroganoffiin kuuluvat kaksi ravintolaa tarjoavat à la carte –ruokailun yhteydessä jäsenedun Seuran jäsenille. Edun saat kupongilla, jonka voi tulostaa tämän sivun alalaidasta.
Ravintola Stroganoff Steak House
Etu: ruokailun yhteydessä lasi viiniä
www.stroganoffsteakhouse.ru

Ravintola Russian VodkaRoom nro 1
Etu: ruokailun yhteydessä vodkasnapsi ja sillileipä
www.vodkaroom.ru
Ravintolat sijaitsevat samassa osoitteessa: 4, Konnogvardeyiski Boulevard, St. Petersburg

 

Promentor
 
Promentor Solutions Oy tarjoaa Promentor Web -palvelun verkkokielikurssejaan
jäsenillemme hintaan 12 €/kuukausi/kurssi. Alennuksemme koskee kaikkia verkkokaupassamme olevia kursseja. Tilaa osoitteesta www.promentor.fi/tilaa Alennuksen saat koodilla: svsale
Kursseihimme voi tutustua tilaamalla 3 vuorokauden testitunnuksen osoitteesta venaja@promentor.fi. Ilmoita testitunnuksen tilauksen yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä Suomi-Venäjä-Seuran jäsennumerosi. Paluuviestinä saat ohjeet ja tunnuksen kurssien testaamista varten. Kurssivalikoimamme löydät osoitteesta www.promentor.fi/verkkokoulutus/kurssivalikoima
 
 
Teboil
 
Suomi-Venäjä-Seuran jäsenenä saat tänäkin vuonna etuja myös Teboililta. Näyttämällä jäsenkorttisi kassalla tai syöttämällä sen automaattiin ennen maksuvälinettä, olet oikeutettu kahden (2) sentin litra-alennukseen bensiinistä ja dieselöljystä. Edun saat kaikilta yli 300 Teboil-asemalta ympäri maan.
 
Ruslania
 
Kirjakauppa Ruslania tarjoaa Suomi-Venäjä-seuran jäsenille 10 % alennuksen kaikista tuotteistaan.
Tarjous on voimassa Ruslania-kirjakaupassa, Bulevardi 7, 00120 Helsinki sekä nettikaupassa.
Nettikaupassa tilaajan on ensin rekisteröidyttävä käyttäjäksi. Kirjoita "Tilausta koskevat toivomukset" -kenttään teksti "Olen Suomi-Venäjä-Seuran jäsen, jäsennumeroni on *****, saan ostoksestani 10 % alennuksen". Jäsennumero on jäsenkortissa.
Alennus ei koske postikuluja eikä pienlaskutuslisiä alle viiden euron tilauksesta.
Jäsentilausta ei pidä maksaa verkkokaupassa, sillä alennus myönnetään vasta laskutusvaiheessa. Tilaukset lähetetään laskulla tai postiennakolla kirjakaupan harkinnan mukaan.
 
 
 
Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta tarjoushintaan jäsenille!

Suomi-Venäjä-Seuran jäsenet saavat Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehden vuositilauksen erikoishintaan 24 € (ovh 34 €).

Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta ruoppaa pintaa syvemmältä ja tarjoilee tuhdin paketin kansainvälistä laatujournalismia suomeksi. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa tabloid-muodossa ja sen saa kätevästi kotiinkannettuna. Lehdessä on noin 48 sivua.

Lehti sisältää ranskalaisen Le Monde diplomatique -lehden kiinnostavimpien artikkeleiden lisäksi tuoreen valikoiman artikkeleita Novaja Gazetasta, joka on Venäjän viimeisiä riippumattomia sanomalehtiä. Lisäksi lehdessä julkaistaan maailmalla tunnettujen toimittajien ja tutkijoiden kolumneja ja artikkeleita myös muista kiinnostavista medioista.

Tilaukset osoitteesta www.mondediplo.fi tai myynti@mondediplo.fi. Mainitse tilauksen yhteydessä tunnus (”Suomi-Venäjä-Seura”) ja tarjoushinta.

www.mondediplo.fi

 

Lenin
 
Lenin-museo tarjoaa seuran jäsenille museo-opastuksen 30 % alennuksella eli 30 eurolla. Jäsenetu koskee ryhmien lisäksi myös opastusta haluavia yksityishenkilöitä.
 
 

 

Finlandia Hotels tarjoaa Suomi-Venäjä-Seuran jäsenille jäsenetuna kahden hengen huoneen yhden hengen hinnalla. Jäsenedun saat puhelinvarauksen 09-684 1440 yhteydessä ilmoittamalla Suomi-Venäjä-Seuran jäsenedun.  Etusi jopa 33 €/huone/vrk. Finlandia Hotels –ketjuun kuuluu 17 hotellia eri puolilla Suomea.
Tutustu lisää www.finlandiahotels.fi

Holiday Club Resorts Oy myöntää Suomi-Venäjä-Seuran jäsenille vähintään 15 % alennuksen Holiday Clubin loma-asuntojen ja  kylpylähotellien päivän hinnoista.
Holiday Club tarjoaa myös seuran jäsenille kampanja tarjouksia, joissa alennus voi olla loma-asuntojen vuokrahinnasta jopa 40 %.
Hotellivaraukset Holiday Club online-varausjärjestelmän kautta Suomi-Venäjä-Seuran koodilla.
www.holidayclub.fi   Kampanjakoodi: suomivenäjä
Loma-asuntovaraukset ja Sokos hotel Caribia varaukset soittamalla Holiday Clubin asiakaspalvelunumeroon puh. 030 68 600 ma-pe 8-18, la 10-15. Varauskoodi:  suomivenäjä

 

 
Moonlight tarjoaa seuran jäsenille 10 % alennuksen. Varausta tehtäessä on mainittava Suomi-Venäjä-Seuran erikoishinta.
Varaukset: huoneistohotelli Moonlight, Torikuja 4 a, 99130 Levi, puh. +358 40 184 6846, heidi.jokela@levi.fi

 

LiiteKoko
Jäsenetu Pietarissa 2016.pdf215.32 Kt