Vaihtuvat jäsenetumme

Suomi-Venäjä-Seuran jäsenet saavat myös vaihtuvia jäsenetuja monilta kumppaneiltamme. Seuraa uutiskirjeitämme, Facebookia sekä kotisivujamme ja hyödynnä edut.

Su 13.5.2018 klo 16. EVA CHOIR. Tampere-talo, Pieni sali

Pietarilainen lasten ja nuorten juutalainen kuoro ja tanssiryhmä Eva Choir esiintyy Tampere-talon Pienessä salissa toukokuussa.

Eva-kuoro perustettiin vuonna 1998. Vuosien kovan työn ja intensiivisen harjoittelun jälkeen kuorosta kehittyi ainutlaatuinen ryhmä, jonka monipuoliseen ohjelmistoon kuuluu juutalaisen musiikin klassikoita ja alkuperäisiä sovituksia, jotka lauletaan pääasiassa moniäänisesti acapellana. Kuoro laulaa sekä perinteisiä jiddišinkielisiä lauluja että moderneja israelilaisia lauluja. Kuorojohtaja ja taiteellinen johtaja Elena Rabinovich on sovittanut kuoron laulut. Eva-kuoro esiintyy säännöllisesti Pietarin yhteisön konserteissa ja edustaa juutalaista yhteisöä kaupungin tapahtumissa. Kuoro on ollut lukuisilla kiertueilla Venäjällä, Ukrainassa ja Euroopassa.

Tanssiryhmä ”Eva” perustetiin vuonna 2001. Olemassaolonsa aikana ryhmä on osoittanut olevansa yksi Pietarin parhaista juutalaisista tanssiryhmistä. Ryhmän ohjelmistoon kuuluu tansseja useista eri juutalaisista ryhmittymistä: sefardijuutalaisilta, Jemenin juutalaisilta, hasidijuutalaisilta ja israelilaisilta. Ryhmä esiintyy jatkuvasti useissa juutalaisissa tapahtumissa ja on kiertueilla Venäjällä, Ukrainassa ja Euroopassa.

Kuoronjohtaja Elena Rabinovich
Pianisti Olga Kashirina
Konsertin kesto noin 2h. Konsertissa on väliaika.

Liput Suomi-Venäjä-Seuran jäsenille 20 €/kpl (norm. 25 €). 
Ohje alennushintaisten lippujen ostamiseen Lippupisteen verkkokaupassa: Paina Liput-painiketta, seuraavalla sivulla valitse Kampanja-valikosta Suomi-Venäjä-Seuran kampanja => syöttää koodi  (SVS) sekä paina Lähetä-painiketta. Tämän jälkeen tulevat näkyviin kampanjahinnat.
Varaudu esittämään jäsenkorttisi ovella.

Lisätiedot: https://tampere-talo.fi/tapahtumat/eva-choir

Järjestäjä: Jerusalemin kansainvälisen kristillisen suurlähetystön Suomen osastot (ICEJ)