Ilmoittautuminen Viestintää venäläisessä Helsingissä 9.9.2017

Ilmoittautuminen Viestintää venäläisessä Helsingissä koulutukseen

Aika ja paikka: la 9.9.2017 Helsinki. Retkipäivän alustava aikataulu on klo 10-21.

Hinta: Koulutukseen osallistuvilta 50 € (sisältää tehtäviä), muilta 120 €.

Hinta sisältää ohjelmat Helsingissä sekä mahdolliset paikalliskuljetukset. Hinta ei sisällä matkakuluja Helsinkiin: kysy yhteiskuljetusmahdollisuutta piiritoimistostasi.

Päivän ohjelmaan mahtuu mukaan 64 henkilöä. Ensisijaisesti mukaan pääsevät viestinnästä ja bloggaamisesta kiinnostuneet ja toissijaisesti pelkästään kulttuurinautinnoista kiinnostuneet.

Sitovat ilmoittautumiset 17.8.2017 mennessä oheisella nettilomakkeella. Jos sinulla on ongelmia lomakkeen kanssa, voit laittaa ilmoittautumisen myös sähköpostitse lansi-suomi@venajaseura.com

Jos et ole vielä Seuran jäsen, käy liittymässä jäseneksi osoitteessa www.venajaseura.com/liity . Jos et tiedä osastoasi, voit jättää kohdan tyhjäksi niin tarkistamme tiedon rekisteristämme.

Voit valita useamman vaihtoehdoista.

Koulutukseen osallistujien hinta (50 €) sisältää Seuran koulutustukea. Jos et halua osallistua koulutukseen ja tehdä siihen liittyviä tehtäviä, retkiohjelman hinta on 120 €.

Käytämme valinnassa antamaasi tietoa koulutustehtävien suunnitteluun.

Suomenlinnassa on kaksi vaihtoehtoista opastettua kiertokävelyä. Tapakulttuuri ja taide -opastus keskittyy enemmän Suomenlinnan kulttuurihistoriaan, Suurruhtinaiden Viapori taas autonomian ajan historiaan. Molemmat toteutetaan, jos niihin tulee yli 20 ilmoittautunutta kumpaankiin. Mikäli vain toinen opastuksista toteutuu, järjestetään enemmän kiinnostusta kerännyt opastus.

 

Ilmoita tässä allergiat ja ruokavaliot ravintola Purpurin ruokailua vierailua. Georgialaiseen keittiöön kuuluu monipuoliset vihannes-, liha- ja viljapohjaiset ruuat ja esimerkiksi pähkinöitä käytetään paljon.

Kirjoita laskutusosoite, mikäli joku muu (esim. Seuran osasto) maksaa koulutuksesi. Jos maksat koulutuksen itse, saat laskun ilmoittautumisajan päätyttyä.