Kulttuurifoorumi auttaa yhteistyökumppanin etsinnässä

Suomi-Venäjä-Seura on Suomalais-venäjäisen kulttuurifoorumin pääjärjestäjä Suomessa. Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin tarkoituksena on edistää kulttuurista dialogia ja kulttuuritoimijoiden yhteistyötä rajat ylittäen. Kulttuurifoorumi järjestetään vuorovuosin Suomessa ja Venäjällä.

Kulttuurifoorumin partnerihaun kautta löydät sopivan yhteistyökumppanin taiteen ja kulttuurin hankkeisiin Venäjältä. Kumppania voivat etsiä niin erilaiset organisaatiot, yhteisöt kuin yksittäiset toimijatkin. Mukana on sekä ammattilais- että harrastajatoimijoita. Kulttuurifoorumin piiriin voi tuoda myös jo olemassa olevan yhteistyön ja neuvotella sen jatkosta vuosittaisessa foorumitapahtumassa. Samalla voi hyödyntää foorumin tarjoamat mahdollisuudet verkottua laajemmin muiden alan toimijoiden kanssa.

XVIII suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi järjestetään Pietarissa 21.-23.9.2017. Lue lisää http://kultforum.org/fi/pietari-2017

Suomalais-venäläistä kulttuurifoorumitoimintaa toteuttavat yhteistyössä Suomen opetus- ja kulttuuriministeriö, Venäjän kulttuuriministeriö, Suomi-Venäjä-Seura sekä molempien maiden alueelliset kulttuurihallinnot.

Lisätiedot osoitteessa: www.kultforum.org sekä projektipäällikkö Olga Kauppiselta olga.kauppinen@venajaseura.com 

 

Haluaisitko osallistua kansanmusiikkifestivaaleille Karjalassa? Tai kutsua uusia kulttuuriryhmiä osaston tapahtumaan? Löytyykö Venäjältä kiehtovia museokokoelmia?