DIMA - kulttuuria Venäjältä nuorille ja lapsiperheille

Dima - tuoretta kulttuuria Venäjältä Facebook-sivu

DIMA - facebooksivusto on yhteinen olohuone ja aina avoin kaikille niille, joita elämänmeno Venäjällä kiinnostaa. Erityisesti esille nostetaan nuoria ja nuoria lapsiperheitä kiinnostavia tuoreita  juttuja ja tapahtumia Venäjän kulttuurin, taiteen ja tyylin parista.

Tykkää Facebook-sivustamme Dima - kulttuuria Venäjältä Tykkää jo tänään!

 

 

DIMDima - tuoretta muotia Venäjältä vk.com-linenbymouchetteAn syntytarina

DIMA syntyi kiinnostuksesta naapurimaan elämänmenoon ja huvituksiin ja pieni vihreä karhu lähti kulttuuripolulle halki Venäjän pohjoisesta etelään ja idästä länteen. Jokaisella maankolkalla on oma tyyli kulttuuri ja taidetarjontansa ja näistä halutaan ottaa selvää ja kertoa muillekin. Siellä missä on ihmisiä on varmasti jotain kiinnostavaa! DIMA tapahtuu nyt! eli keskiössä on uuden vuosituhannen Venäjä.
Tuoretta muotia. Kuva: https://vk.com/linenbymouchette

 

Dima - tuoretta kuvataidetta VenäjältäDIMAssa oleskellaan

 

Dimassa soi venäläinen rock, jazz ja rap. Siellä lueskellaan sarjakuvia sekä nykykirjallisuutta sekä ihastellaan upeaa muotia ja designia sekä  jalkaudutaan katutaiteen pariin.

Tule mukaan

Uudet tekijät ja uudet tarinat ovat tervetulleita - tehdään yhdessä niin on hauskempaa! Jos haluat julkaista omia postauksia sivulla ota yhteyttä ( pt.sundqvist@gmail.com) tai ota osaa keskusteluun kommentoimalla juttujamme facessa.