Infoa viisumityypeistä

Venäjälle matkustamista varten tarvitaan viisumi. Viisumia varten tarvitaan kutsu, jonka perusteella viisumi myönnetään. Hankimme kutsun puolestanne sekä hoidamme viisumin hankintaan liittyvän byrokratian.

TARVITTAVAT ASIAKIRJAT:

1. Passi. Voimassa vähintään 6 kk viisumin päätyttyä. Vähintään kaksi tyhjää sivua.

2. Viisumianomus. Täytetty ja allekirjoitettu viisumianomuslomake.

3. Passikuva. Korkeintaan 6 kk vanha, värillinen tai mustavalkoinen 3,5 x 4,5 cm.

4. Matkavakuutustodistus. Todistuksen saat vakuutusyhtiöstäsi. Matkavakuutusen tulee olla voimassa koko sen ajan, jolle haluat viisumin.

Valitse itsellesi sopivin viisumityyppi matkan tarkoituksen ja keston mukaan seuraavista:
 
- Kertaviisumilla (turistiviisumi) pääset matkustamaan Venäjälle yhden kerran. Se on voimassa enintään 30 vuorokautta. Kertaviisumi on myös mahdollista anoa pikakäsittelynä lisämaksua vastaan.
 
- Kaksikertaviisumilla (matkan tarkoitus liikematka tai kulttuuri) pääset matkustamaan Venäjälle kaksi kertaa. Voimassa enintään 90 vuorokautta.
 
- Monikertaviisumilla (matkan tarkoitus liikematka tai kulttuuri) voit matkustaa Venäjälle useita kertoja. Monikertaviisumi on yleensä voimassa vuoden, mutta sen voi saada myös kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi, omalla kutusulla myös viideksi vuodeksi.
 
Ryhmäviisumi voidaan anoa enintään viideksi (5) päiväksi (neljäksi yöksi) vähintään 5 hengen ryhmälle, jonka jäsenet ovat Suomen kansalaisia. Ryhmäviisumin voi saada Karjalan tasavaltaan, Pietariin ja Leningradin alueelle.
 
Hae viisumia SoloVisa-palvelun tai Turun viisumipalvelun kautta.
 
Suomi-Venäjä-Seura ei vastaa Venäjän viranomaisten viisuminmyöntämisperusteiden muuttumisesta ja siitä mahdollisesti aiheutuneesta viisumin epäämisestä ja  /tai myönnetyn viisumin voimassaoloajan lyhentymisestä / muusta rajoituksesta. Suomi-Venäjä-Seura ei vastaa em. syistä asiakkaalle aiheutuneista kuluista.