Tapahtumavinkit osastoille

Tarjoamme Seuran osastoille, muille yhdistyksille, kunnille ja yrityksille mielenkiintoista venäläistä ohjelmaa!

Balagur Velikije Luki 11.-18.4.2018

Pihkovan alueelta Velikie Lukin kaupungista saapuu 7-henkinen esiintyjäryhmä, jolla on ohjelmistossaan hauskoja perinneleikkejä sekä musiikkia. Pääsemme osallistumaan ja oppimaan niitä työpajassa!

 

 

 

Taikasanoja ja Auringon säteitä Petroskoista n. 6.-20.10. 2018

Vanha tuttumme, Boris Kudrjavtsev (Nukketeatteri Tikapuut) saapuu vierailulle. Tarjolla on kaksi kaikkien aikojen suosituinta näytelmää, venäläinen satu Taikasana sekä Auringon säde, joka perustuu Sakari Topeliuksen kertomukseen Sampo Lappalainen. Auringon säde on kerännyt suurimmat kiitokset ja saanut aikuisten katsojiensa silmät kostumaan liikutuksesta. Esitysten kesto noin 35 minuuttia ja ikäsuositus yli 3-vuotiaille. Huom! Nakkilan osasto on järjestänyt esityksiä myös senioreille palvelutalossa! Esitys tilattavissa myös venäjäksi, tottakai! Mieluiten vähintään kaksi varausta

Saippuakuplatyttö Tanja Gerasimova Moskovasta noin 25.11.-3.12.2017

Moskovalainen Tanja Gerasimova ja hänen 16-vuotias avustajansa Aleksandr kiersivät Suomea marras-joulukuussa 2017 mm. kouluissa, Mannerheimin lastensuojeluliiton illoissa, kauppakeskuksen joulunavauksessa sekä osastojen tilaisuuksissa. Esitykset olivat taidokkaita ja pidettyjä. Gerasimovalla on saippuakuplien lisäksi yhden hengen ilmapalloshow, johon voidaan liittää myös työpaja, jossa Tanja opastaa ilmapalloista tehtyjen hahmojen taitelua. Saippuakupla/ilmapalloesityksen hinta oli 180 € + 2 hlön paikalliskulut. Lisäksi ohjelmistossa on venäläinen kuusijuhla, johon tarvitaan 2-4 henkilöä (pakkasukko, lumityttö ja mahdollisesti 1-2 lumiukkoa).

Novgorodin Kudesy-kansanperinneryhmä

Novgorodissa toimivan lasten musiikkikoulussa toimii Kudesy-teatteri (suom. haltijat). Suloiset tanssiesitykset ja joulukuvaelmat tuovat aidon joulumielen. Kudesy-teatterin jouluesityksiä valmistellaan joulukuulle 2018 (vko 50).

Kaikkien edellä mainittujen esiintyjien ja ryhmien varaukset osastojen tapahtumiin/kouluvierailuille Palkkio 180 € + paikalliskulut (siirtyminen ed. paikkakunnalta, majoitus ja ruokailut). Jos osasto tilaa useamman esityksen, yksikköhinta on 150 €. Mieluiten vähintään kaksi esitystä päivää kohden!

Yhteydenotot: lansi-suomi@venajaseura.com 0103962800

.