Tapahtumavinkit osastoille

Nukketeatteri Sisiliskon esitykset 16.-23.4.2017

Muistatko vielä Sisiliskon (Čičiliušku) Koirien Kalevala -kiertueen vuodelta 2012? Tuotamme huhtikuussa 2017 petros-koilaisen harrastajanukketeatteri Sisiliskon karjalankielisen kolmiodraaman Kuin akat ukon jakoivat Suomen kiertueelle. Näytelmä perustuu Jaakko Rugojevin kertomukseen Samovaari ja siinä hyödynnetään nukketeatteria, teatteria, elävää musiikkia ja tanssia. Esityksessä kaksi eukkoa kilpailee samasta ukosta ja samovaari näyttelee tärkeää roolia.

Näytelmä nähdään Tampereella Työväenmuseo Werstaalla su 23.huhtikuuta. Lisäksi osastot voivat tilata esityksiä 16.-22.huhtikuuta. Näytelmä sopii esimerkiksi osastojen tilaisuuksiin, yläkouluihin, lukioihin, illan-viettoihin, palvelutaloihin tai vanhainkoteihin.

Teatteriryhmään kuuluu 15 henkilöä: 4 näyttelijää, 8 tanssijaa ja 3 muusikkoa. Esityksen hinta on 400 euroa sekä lisäksi ryhmän majoitus- ja ruokailukulut. Toivomme, että teette yhteistyötä esimerkiksi paikallisten harrastajateattereiden kanssa. Lisätiedot Länsi-Suomen piiri, lansi-suomi@venajaseura.com 010 396 2800.

 

Saippuakuplia 25.11.–3.12.2017

Ensi vuoden marraskuussa vierailulle tulee Moskovasta saippuakuplataituri Tanja Gerasimova. Hän tekee hienoja illuusiotemppuja erikokoisilla saippuakuplilla. Esitys sopii sisätiloissa järjestettäviin pikkujouluihin, päiväkoteihin, alakouluihin ja osastoille sekä lastentapahtumien pääohjelmaksi tai vaikkapa kauppakeskuksen lavalle!

Tämän 40-minuuttisen show’n hinta on 150 euroa, joka sisältää palkkion ja matkakulut. Lisäksi tilaaja maksaa majoitus- ja ruokailukulut. Lisätiedot Länsi-Suomen piiri, lansi-suomi@venajaseura.com 010 396 2800.