Ilmoittautuminen Vetävä Venäjä-viikonloppuun 3.-4.2.2018

Vetävä Venäjä - koulutus kutsuu Seuran jäsenet Varalan urheiluopistoon Tampereelle 3.–4.2.2018.

Sporttinen Varala sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa luonnonkauniilla paikalla Pyhäjärven, Pispalan ja Pyynikin syleilyssä. Ohjelmassa on venäläisen kulttuurin värinää, ajankohtaista Venäjä-tietoa, jäsenasioita, yhteistä puuhaa ja kisailua sekä mukavia tuttavuuksia. Viikonloppuun sisältyy toimittaja Kerstin Kronvallin vaikuttava esitys venäläisten arjesta. Venäjä- ja jäsenaiheita käsitellään mm. rastityöskentelyssä. Kulttuuriohjelmasta vastaavat mm. turkulainen trubaduuri Mihail Yonin ja tanssiva klovni Tampereelta Tero Lehtimetsä. Lauantai-iltana kilpaillaan myös, kenestä tulee Seuran ensimmäinen Tietoviisas, Znatok. Ja lauletaan karaokea!
Hinta 90 €/jäsen, 180€/muut sis. koulutus, majoitus H2 ja ruokailut ohjelman mukaan.

Tervetuloa tutustumaan ja kokemaan uusia mukavia elämyksiä!

Käytämme sähköpostia tiedottamiseen sekä laskujen lähettämiseen.

+358

Oletko Seuran jäsen?

Jos olet Seuran jäsen, mihin osastoon kuulut?

Valitse yksi vaihtoehdoista. Hinnat ovat Suomi-Venäjä-Seuran jäsenhintoja. Jos et ole jäsen, hinta on kaksinkertainen. Voit myös käydä liittymässä jäseneksi nyt www.venajaseura.com/liity (Jäsenmaksu 20 €)

Jos majoitut H2:ssa, kerro huonekaverisi nimi. Jos sinulla ei ole huonekaveria, pyrimme etsimään sinulle huonekaverin (sama sukupuoli). Jos et halua satunnaista huonekaveria, valitse H1.

Jos haluat seuraavia lisäpalveluja, valitse yksi tai useampi vaihtoehto. Liikunnanohjaukset toteutuu, kun osallistujia yli 10.

Varalaan on matkaa Tampereen keskustasta n. 3 km. Järjestämme yhteiskuljetuksen Varalaan la 3.2. n. klo 12 Tampereen linaj-auo- ja rautatieasemalta. Yhteiskuljetus maksaa 5 €. Paluukuljetus 4.2. n. klo 14:30

Viikonlopussa on ryhmätyöskentelyä: mikä seuraavista on sinun Venäjä-lempiaiheesi?

Iltaohjelmassa 3.2. järjestetään leikkimielinen Znatok- tietokilpailu Venäjään liittyvistä aiheista. Tuleeko sinusta Seuran ensimmäinen Venäjä-tietäjä?

 

Aamuohjelma su 4.2. klo 9-10

  1. Varalan liikunnanohjaus: lavis
  2. Aamureippailu Pispalan portaille
  3. Avantoon Pyhäjärveen
  4. Nukun pommiin

Valitse maksutapa